bye bye bloggen

Takk for mailer, kik meldinger, headere, anbefalinger og fiine kommentarer! Men slapp av, bloggen slettes ikke, så hvem vet? Kanskje jeg kommer tilbake:)

Om dere vil fortsette å følge meg, kan dere jo følge meg på Instagram, Martinelp. 

58 kommentarer

:)

31.03.2013 kl.21:36

Nåå, startet neste å gråte når jeg leste dette. Håper så veldig at du kommer tilbake. Du er nok pen uansett om det er på bilder eller i virkeligheten. Du har uansett gitt meg mye inspirasjon, jeg startet til og med å blogge pga inspirasjonen jeg fikk av deg. Håper du en gang vil komme tilbake :)

Elise Finseth

31.03.2013 kl.21:40

så utrolig dumt :( ha det fint videre :) :)

Veronika

31.03.2013 kl.21:47

Kommer til å savne bloggingen din,fikk masse inspirasjon fra deg osv!Du er jo kjempepen,folk som slenger dritt er bare missunelige!Det er jo ditt valg om du sletter bloggen eller ikke,men håper du en dag kommer tilbake :)

Hedda

31.03.2013 kl.21:52

Nei, uff! Du er sikkert mye penere enn på bildene, og de som slenger stygge kommentarer er bare sjalue! Skjønner at det er ditt valg men jeg har digget bloggen din lenge! Takk for alt da! :) Håper virkelig du koser deg uten bloggen og, men du er så flink til å blogge! :)

Ariel C

31.03.2013 kl.21:54

Sjønner deg godt! Håper du kommer tilbake en gang, likte og lese den :)

Karoline

31.03.2013 kl.22:08

Kommer til å savne bloggingen din!!!

Iselin Eriksen

31.03.2013 kl.22:24

dumt at du slutter. liker virkelig bildene dine,og innleggene dine. kommer til å savne deg:)
Ååå nei! Ikke slutt :(

Annette

31.03.2013 kl.22:30

neeei, ikke slutt!:(:(

Camilla Parr

31.03.2013 kl.22:31

neeeei! du er min absolutte favoritt blogger! du er min største inspirasjon! jeg går innom bloggen din flere ganger daglig! åå, må du virkelig! kan ikke dette være en slags aprilsnar, pliiis! jeg vil ikke at du skal slutte! du er den beste! du er så flink til å ta bilder, redigere dem, og du er en så stor inspirasjon! kommer virkelig til å savne deg! jeg synes du er helt nydelig med og uten redigering! du er helt fantastisk! du aner ikke hvor mye jeg har lyst å bli som deg<3 har lenge brukt dine tips, design, og du har alltid vært der når jeg trenger inspirasjon! det må du bare vite! jeg kommer virkelig til å savne bloggen din! værsåsnill Martine! ikke slutt! det hadde betydd utrooolig mye! alle de slemme kommentarene et uansett bare av sjalusi! du er best! ikke glem det!!! <333

tina

31.03.2013 kl.23:09

ååå, det var dumt, jaja, jeg håper du kommer tilbake, du hadde en superfin blogg!<3

Henriette Emilie

31.03.2013 kl.23:09

Syns det er så dårlig gjort av folk som skal slenge dritt om folk hele tiden, rett og slett utrolig barnsli! Du er utrolig vakker, du tar kjempe fine bilder, du har en utrolig fin blogg i MANGES øyne, og du ser ut som en kjempe snill jente! :) Håper du kommer tilbake snart, men i mellomtiden håper jeg du har det bra og at du slipper å få slike stygge kommentarer... Stå på!

Thea ♥

31.03.2013 kl.23:25

nå ble jeg faktisk lei meg :(

emeng

31.03.2013 kl.23:47

neeei! tuller du med meg nå? dette er vel ikke en bittelitt for tidlig aprilsnarr? .. det er nok ikke det, dessverre. huff, det var utrolig leit å høre, du som har vært et så stort forbilde for meg innen bloggverdnen, spesielt fotografering og redigering. håper virkelig at du kommer tilbake en eller annen gang, helst om ikke så lenge. forstår godt at blogging blir veldig mye mas, spesielt når man får så mange negative kommentarer. det er jo så vanskelig å ikke ta de til seg, har en god del erfaring med det selv. jeg synes du er en utrolig nydelig jente, og du har et nyyydelig utseende. herrelighet, de som kommenterer sånne stygge ting om utseende ditt osv. de er bare misunnelige. dette er virkelig ikke noe jeg bare skriver/sier, jeg mener det. skjønner jo egentlig godt at de er misunnelige da, ditt nydelige hår, øynene dine, høyden din, smilet ditt, stilen din og selve deg som person. og bloggen din selvsagt! vel, jeg vet det er veldig vanskelig å ta til seg positive ting som andre skriver om deg, men prøv å ta til deg dette jeg nå skrev. for alt er 100% sant! jeg kommer virkelig til å savne bloggingen din og de fantastiske bildene dine. dette har vært en av mine favorittblogger, helt klart. du vil bli dypt savnet! okei, nå hørtes det nesten ut som at du er død, noe du ikke er. men du forstår poenget mitt? :-) for meg så kom det faktisk som et sjokk at du skulle slutte.. men ja, du får ha et fint liv om vi ikke hører noe mer fra deg. masse lykke til med alt egenlig <3 mange bloggklemmer fra Emilie <3

maria sanni

31.03.2013 kl.23:48

æææ .. neei! martine :(

leennea

31.03.2013 kl.23:55

dette respekteres! men synd at du slutter, siden du er en utrolig flink blogger!<3

Victoria

01.04.2013 kl.00:00

Noo, please. Noooooooo. I love your blog so much. Your images, your desing,... all. Your blog is really amazing. Tell me the names of the girls who will say bad things (ง'̀-'́)ง (ง'̀-'́)ง (ง'̀-'́)ง. Please Martine <3 Love U:3

jennyrl

01.04.2013 kl.00:16

Ååå, nei! Håper du kommer tilbake!

Mona Haugland

01.04.2013 kl.00:58

Åååh, så dumt at du sluttet:-(

Men du må vertfall vite at jeg bare elsket bloggen din og deg generelt! Du er en helt nydelig jente og tar helt fantastisk fine bilder! Og det med at du er styggere i virkeligheten enn på bilder, tviler jeg sterkt på. Man kan se med en gang at du er en nydelig jente :-)

morten

01.04.2013 kl.01:22

Veldig synd at enkelte skal være så slemme mot andre. Du er ei søt jente, og det har vært morsomt å følge deg (jeg har vel lest bloggen i et halvt år eller no). Tror nok du har mange flere fans enn haters.

Håper du finner deg selv, og om du kommer sterkere tilbake så tror jeg mange blir glade :-)

Lykke til videre!

Eline

01.04.2013 kl.08:56

Neeeii, kommer til å savne blogginga dii! :(
Neeei! Du har den fantastiske bloggen! Sjekker den hver dag, seriøst! Så utrolig domt at noen skal komme å ødelegge følelsene for en person! Håper virkeli at du kommer tilbake!

Helene

01.04.2013 kl.10:00

Skjønner at du tar en pause!

Men jeg håper virkelig at du kommer tilbake, for det var fra deg jeg fikk all inspirasjonen fra :)
:(

Emma Martine - my year/365

01.04.2013 kl.12:03

Uff, jeg likte virkelig godt bloggen din, Martine :) Men samtidig forstår jeg valget ditt ! Jeg har gjort akkurat det samme. Jeg sluttet for ca. en måned siden. Men jeg hadde jo nesten ingen lesere, det var kanskje to stykker som kommenterte da jeg sa jeg sluttet...

Ikke slutt med å ta bilder! Du er jo så flink

01.04.2013 kl.12:40

Med en gang tenkte jeg flaks, det er 1 april i dag. Så tittet jeg på datoen. :( Du skrev det i går. Kanskje en litt tidlig aprilsnarr? Men nei :( Jeg kommer virkelig til og savne blogginga, de fine bilder, og ikke minst søte deg! Men jeg forstår deg, og støtter deg fullt ut i at du vil slutte.. Det er trist, men har blogget lenge selv og vet akkurat hvordan det er. Fikk verken gjort lekser eller øvd på prøver. Og venner, har hatt mye problemer med og skaffe de tilbake i det siste. Skal begynne og følge deg på instagram når jeg får mobilen tilbake! Håper det går bedre når du slutter ♥ Kos deg masse videre, og ikke slutt med og ta bilder for det er absolutt en hobby du MÅ bevare ettersom at du er så utrolig flink! DU ER HERLIG ♥

Elna

01.04.2013 kl.14:57

aprilsnarr? håper hvetfall det :-(

Aina Marie

01.04.2013 kl.18:11

Tusen takk for masse fin inspirasjon! Du er vakker uansett hva de sier! <3

stine

01.04.2013 kl.18:59

uff da! du var virkelig en flink blogger!! men hvis du savner å blogge annbefaler jeg deg å lage tumblr, der kan du bare legge ut bilder og velge mye mer selv med kommentarer og sånt! selv blogget jeg en stund, og til slutt orket jeg ikke mer.. men på tumblr syns jeg alt er mye bedre!

<3

Maxine Fjellheim

02.04.2013 kl.10:03

Åååh, så dumt at du sluttet:-(

Men du må vertfall vite at jeg bare elsket bloggen din og deg generelt! Du er en helt nydelig jente og tar helt fantastisk fine bilder! Og det med at du er styggere i virkeligheten enn på bilder, tviler jeg sterkt på. Man kan se med en gang at du er en nydelig jente :-)

- DU HAR DEN BESTE BLOGGEN! kommer til å savne den:-(

elsa

02.04.2013 kl.13:23

First of all i loved u blogg and than u started not to blogg all the time.I feel sorry for u cuz u loved blogging and just beacuse of some haters u wanna close it i mean this is so unfair cuz u have lots of readers that love ur blogg.Closing ur blogg means letting the haters win and they dont deserve it u have to stand up and face them.Its ur choice but i know that there are lots of other fans of urs and they think that ur not just beautiful in pics but in real life too and they all have a feeling that ur a beautiful person inside too and this is more impportant

Eline

02.04.2013 kl.15:07

Åååå, nei! Jeg er helt avhengig av bloggen din! Jeg sjekker den hele tiden og jeg får så masse inspirasjon fra deg! Du har en herlige blogg og du er utrolig flink blogger og jeg håper virkelig du kommer til å begynne å blogge igjen! Jeg kommer til å fortsette å være inne på bloggen din for å sjekke om du har begynt å blogge så regn ned meg hvis du noen gang begynner igjen og det håper jeg du gjør! Kommer garantert til å følge deg vidre på instagram! Håper jeg hører fra deg snart, hilsen fast leser!! (:

P.S. Ta det med ro, alle de fæle kommentarene som du har fått fra dumme mennesker som mener at du ikke har "det perfekte utseende" er bare sjalue på deg! Du er nydelig (!!!) og har et flott utseende og jeg er helt sikker på at personligheten din også er det! (: Stå på vidre!! (:

B E N E D I C T E

02.04.2013 kl.16:23

Jeg har forståelse for at du slutter! Men blir samtidig deppa! Etter at du har valgt å slutte , har jeg manglet en viktig inspirasjonkilde! Det var du som fikk meg til å starte å blogge! Håper du får en flott framtid, og jeg har ett håp om at du kommer tilbake en gang!

photobyrebecca

02.04.2013 kl.16:43

Jeg kommer til å savne både deg og bloggen din! Du, bloggen, bildene og videoene dine har virkelig inspirert meg til millioner! Håper du kan blogge innimellom.. Du virker som en fantastisk jente jeg godt kunne blitt kjendt med, men jeg er jo bare tolv (snart tretten) år.. så hadde vært din beslutning, heh. Men som sakt så kommer jeg virkelig til å savne deg. Du er ikke stygg i det hele tatt! Du er utrolig fin, og har drømmekroppen! Borstavelig talt!! Og bildene dine er jeg forelsket i, de er så fine, lyse og med god kvalitet. Kom virkelig en tåre når jeg leste dette. Og jeg skjønner ikke at folk gidder å kommentere stykt og rakke ned på folk. Det er bare teit og barnselig. Jeg syntes du er helt PERFEKT!!

Tuva Smedrud

02.04.2013 kl.22:04

Neineinei! Du må ikke slutte! Du er utrolig flink med bloggen og det er så utrolig mye fin inspirasjon å hente herfra. Håper virkelig at du starter igjen. Du fortjener så mye mer enn negative kommentarer. Kommer til å følge deg på instagram! Du tar så utrolig fine bilder - en inspirasjon for oss alle.

Selv om du kanskje ikke fortsetter å blogge, kommer jeg til å sjekke bloggen din hver dag. Du har lagt så mye ned i bloggen og fortjener så mye mer. Jeg vil bare si deg at du er ei nydelig og fantastisk jente. Du tar helt utrolige bilder og er forbildet mitt innenfor bloggverdenen.

Håper jeg hører fra deg. Store klemmer fra Tuva <3

Celine Skarstein

03.04.2013 kl.15:43

Kommer til å savne bloggen din og deg veldig! Den har vært en stor inspirasjon for meg, og jeg håper veldig at du kommer tilbake! Ikke bry deg om de stygge kommentarene, det er en grunn til at de i det hele tatt klikker seg inn på bloggen din, og dem skriver kommentarene av ren sjalusi! Du er en nydelig jente.

Maria Thorvaldsen

03.04.2013 kl.20:06

Savner deg..... :(

Ann

04.04.2013 kl.14:44

Heisann!! Ekstremt bra bloggg. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser på alvor. Mange blogere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like deilig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye mobbe kommentarer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får mobbe kommentarer fordi da vinner idiotene. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energi drikke i et år. Det er utrolig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Battery - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

Oda Louise 16 år

06.04.2013 kl.19:45

Hææ, hvafaen!? Du er ikke stygg, hvordan kan folk si no sånt. Du er jo veldig pen helt klart!! ;) Synd du slutter å blogge, men jeg skjønner jo at du ikke orker sånt dritt. Men du er ikke stygg ihvertfall, og håret ditt er såå fint :D

celine

07.04.2013 kl.21:22

Neeej, jag älskar ju din blogg! Du är HUR FIN SOM HELST, omg kom tillbaka!

Sigrid

13.04.2013 kl.01:23

Kommer til å savne bloggen din, Martine! :(

Amanda

13.04.2013 kl.19:47

Åh vad synd :(

vilde

13.04.2013 kl.20:46

JEG SYNS FAKTISK AT DU ER NYDELIG! har fått masse dritt slengt mot meg på nettet og jeg forstår hvor vanskelig det er å lese gjennom det. tilslutt får man en følelse av at alle mener det den som har slengt dritt mener, og begynner å tro på det selv. jeg har ikke sett deg i virkeligheten, men jeg har sett en video av hvordan du redigerer bildene dine, og ja. Jeg syns du er pen, og jeg vet hvor mye det betyr å høre det. I allefall hvis du er som meg. Når folk kommenterer ''å, du har fin blogg'' er det ikke det samme som å få en ordentlig kompliment for den man er, eller ja, om seg selv. haha, dette ble en lang tekst! håper du har det fint iallefall.

Hannah&Thekla

14.04.2013 kl.02:38

Neei hallo! :(

15.04.2013 kl.23:00

trist at du slutter å blogge! har ikke sett deg i virkeligheten, men du virker hverfall SYKT pen på bloggen! og ikke minst som en suuper person

Oda Sæther

26.04.2013 kl.20:50

nææææææææhhhh

frida

18.05.2013 kl.22:09

Savner bloggingen din, Martine! <3

Anette Vedøy

24.05.2013 kl.22:30

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! Jaja... Det er vel ditt valg♥

Håper du kommer tilbakeeeeeeeee♥

Siste Liv

29.05.2013 kl.21:51

HUff, det var veldig trist da!

Stine

03.06.2013 kl.16:24

Kom tilbake martine! <3

Daphne

14.07.2013 kl.11:48

:(

Iren Møller

21.08.2013 kl.10:12

:(

23.08.2013 kl.22:15

Nå har jeg ingen grunner til å leve lenger.

Stina - KONKURRANSE

09.09.2013 kl.09:31

Utrolig flott blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en fantastisk konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

inlovewiththe

06.10.2013 kl.14:16

Hei, hvordan stildesign bruker du? slik at du får bildene i den store størelsen? :)

Elin

13.10.2013 kl.10:10

Hei på deg! Først av alt at denna siden er den beste blogen på hela blogg, det synes jeg 100%! Jeg beklager at jeg ikkje har skrevet komentarer de andre gangene jeg har vært å lest her men nokjen gannger så er man barre litegrann nedfor så ender man opp med å droppe det. I mine øyne er det nemlig ufattelig menge frekke som poster komenterer. Jeg har nemlig selv fått frekkje kommenterer da jeg hadde blog. Det var sinnsykt opprørende. Jeg håper inderlig at du ike får noen dumme kommenterer og at du får tusen ganger flere vakre kommentarer. Da jeg har lagt ned blog tennkte jeg at jeg bare skulle gi deg ein link til ein konkurranse som jeg nettopp har deltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinnner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du ble med!

:)

09.11.2013 kl.11:54

Hei fant et bilde på we heart it er dette deg? :)

http://m.weheartit.com/entry/85613324/via/luvmyLouis

Elise<33<3<3

27.01.2014 kl.18:03

KOM TILBAKE MARTINE! WE MISS YOU

LOVE, YOUR BLOGGREADERS

Skriv en ny kommentar

hits